06 38 82 67 05 info@bockholts.nl
Selecteer een pagina

Karlijn Bockholts (1973)

Studeerde Arbeid- & Organisatie Psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
Haar loopbaan startte ze als recruiter. Ze hield zich bezig met het opzetten van uitgebreide assessment centers en begeleidingstrajecten ten behoeve van re-integratie. Jarenlang deed ze ervaring op bij adviesbureaus, zoals Brunel, Delta Vision en ADC/Right Management. Hier kon ze zich breed ontwikkelen op het gebied van loopbaanontwikkeling, assessment en development centers, training, coaching, performance management en leiderschapsontwikkeling. Zij gaf leiding aan grote projecten rondom performance management en management development. Daarnaast deed ze vele individuele coachingstrajecten: persoonlijke ontwikkeling, loopbaan vraagstukken en competentieontwikkeling.

Haar passie

Haar passie is het in beweging brengen van mensen en organisaties. Met als doel het verbeteren van performance. Door het ontwikkelen van daadkrachtig leiderschap ontstaat een cultuur waarin iedere medewerker verantwoordelijkheid kan nemen voor het realiseren van resultaten. De strategie en missie van de organisatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Samenwerkingspartners

Bockholts | HR Advies is een éénvrouwszaak met een uitgebreid netwerk aan professionals die inzetbaar zijn wanneer de opdracht daarom vraagt. Dit biedt optimale mogelijkheden voor het leveren van maatwerk met een grote dosis daadkracht.

Het is altijd geweldig om te zien dat mensen ontdekken dat zij van toegevoegde waarde zijn en daadwerkelijk resultaten kunnen verbeteren.

Ik vind het belangrijk dat mensen gaan geloven in hun eigen kracht om dingen mogelijk te maken.